Wysłany: 24-02-09, 17:51
Oto klip który bardzo mi się wrył w pamięć, jeden z obrazów z dzieciństwa, wiele lat po tym 1994 roku nie wiedziałem że to Pink Floyd. Odkryłem to na na nowo około 2003 roku kiedy zacząłem odkrywać fenomenalny świat PF.
Jeżeli już w temacie jest słowo "najpiękniejsze", to zdecydowanie w tej kategorii trzeba umieścić klip do kawałka "Hoppipola" zespołu Sigur Rós... niestety ze względu na ostatnie jutubowe absurdy, ciężko mi znaleźć link do umieszczenia tutaj :/
_________________ Absurdalność daje się wyrazić tylko za pomocą humoru.
Alfred Hitchcock
Wysłany: 21-05-09, 20:24
Smack my bitch up usunięty Pewno wrzuciłeś bez cenzury ?
Chciałbym tutaj zaprezentować piękną animację i piękny utwór super dziewczyny Dagi z super zespołem: Daną i Miko Pospieszalskim. Warto się im przyglądać, słuchać i kontemplować. Mam cichą nadzieję i cichutkie marzenie że niedługo uda się pewnej grupie osób zaprosić DAGADANA do Gniezna na sceniczny perfomance
Zapraszam !
Świetnie ! słucham i słucham ....
O najbliższych wydarzeniach z DagaDana będę informował na forum nie bieżąco.
Wiek: 32 Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 4467 Skąd: Stare Miasto
Wysłany: 19-03-10, 22:54
Nigdy nie czytałem książki, której ekranizacja znalazła swoje ujście w tym klipie.
A pamiętacie gdzieś tak połowę lat dziewięćdziesiątych i kawałek "Born slippy" wyspiarskich Underworld? Jeśli chodzi o elektronikę to Angole w szerokim pojęciu i ich projekty były dla mnie zawsze numerem jeden.
Wysłany: 27-06-10, 23:56
Pantera- cover Sabbath na płytce Far Beyond Driven- "Planet caravan".
Soilwork- "Light The Torch"
Vader- "Cold demons"- mój avatar mówi wszystko.
Meshuggah z płytki Obzen: "Shed"
Kat- "Łza dla cieniów..."- odkąd Marek N. puścił to w pewne niedzielne popołudnie nic już nie było takie same.