Wysłany: 28-12-06, 21:55
Na stronie pojawila sie juz galeria... Brakuje zdjec z sezonu 2006 dlatego tez prosimy was jesli macie i chcecie podzielic sie swoimi zbiorami to zapraszam i z gory dziekuje... Byc moze juz na dniach pojawi sie galeria z sezonu 2006 tylko pewna osoba nas ciagle unika i kontakt z nia wydaje sie byc niemozliwy...(jesli to czytasz to prosze odezwij sie i daj odpowiedz tak lub nie ...wszystko)
_________________ !! START GNIEZNO !!
Nauczono Nas Wiernosci I Szacunku...Nauczono Nas Po Prostu Kochac START...SGIF
Wysłany: 24-05-07, 11:07 Strony internetowe kibiców
peem, Marcineek napisał tego posta w listopadzie 2006.Pewnie ten wywiad z Davidem Howe całkiem teraz nieaktualny.Możemy się domyślać co jest w tym wywiadzie.Szumne zapowiedzi, obietnice ... teraz pozostaje nam tylko pokiwać z ubolewaniem głową.A swoją drogą - strona SGIF-u od kilku dni nie działa. Może Marcineek pracuje w pocie czoła nad Super Galerią SGIF sezonu 2007?Oprawy w tym roku są świetne, na każdy mecz coś nowego - więc byłoby co oglądać! Czy doczekamy się, Marciinku?W razie czego służę na dwóch łapkach z fotkami na płytkach na najbliższym meczu w Poznaniu!! !A nasza warszawska strona też się spier...i koledzy kombinują nowy serwer.Znowu podniosą składki w moim stowarzyszeniu...
Marcineek ma teraz inne obowiązki....
Jest przywiązany (hmm to dobre słowo) do starego adresu.... zapewne wkrótce odczuje uwieranie.....
Nic to.
I tak życzę mu powodzenia, będzie mu potrzebne.
Ot taka sobie luźna dygresja....
_________________ pozdrawiam
Viman
Nie wystarczy mówić do rzeczy.
Trzeba jeszcze mówić do ludzi...
Wysłany: 24-05-07, 15:03 Re: Strony internetowe kibiców
matka teresa napisał/a:
peem, Marcineek napisał tego posta w listopadzie 2006.Pewnie ten wywiad z Davidem Howe całkiem teraz nieaktualny.Możemy się domyślać co jest w tym wywiadzie.Szumne zapowiedzi, obietnice ... teraz pozostaje nam tylko pokiwać z ubolewaniem głową.A swoją drogą - strona SGIF-u od kilku dni nie działa. Może Marcineek pracuje w pocie czoła nad Super Galerią SGIF sezonu 2007?Oprawy w tym roku są świetne, na każdy mecz coś nowego - więc byłoby co oglądać! Czy doczekamy się, Marciinku?W razie czego służę na dwóch łapkach z fotkami na płytkach na najbliższym meczu w Poznaniu!! !A nasza warszawska strona też się spier...i koledzy kombinują nowy serwer.Znowu podniosą składki w moim stowarzyszeniu...
Tak tak wiem - bardziej chodziło mi o samą stronę. Może się wysypała właśnie poprzez te górnolotne słowa Howe'a... A tak miało być pięknie - spotkanie z kibicami, wywiad na stronie. I niestety - klops.
Co do tej warszawskiej strony - może mógłbym pomóc ?
Wiek: 26 Dołączył: 25 Maj 2003 Posty: 3088 Skąd: Dalkoska
Wysłany: 24-05-07, 17:11
Viman napisał/a:
Marcineek ma teraz inne obowiązki....
Jest przywiązany (hmm to dobre słowo) do starego adresu.... zapewne wkrótce odczuje uwieranie.....
Nic to.
I tak życzę mu powodzenia, będzie mu potrzebne.
Ot taka sobie luźna dygresja....
Daruj sobie.. Zapomniałeś jeszcze o akcji "dla Toniczka"? O mojej próżności w związku z biało-czerwoną flagą "Tony Kasper Gniezno Pamięta"? A może coś jeszcze Cię boli? Teraz możesz spokojnie bez ogródek mi dopier**. nikt i nic panu administratorowi nie będzie przeszkadzać...
zwisa mi to i powiewo...
nara
ps. strona SGIF.PL przechodzi modernizację związaną z wygaśnięciem serwera.
_________________ Cheers
Marcineek
Bilet na mecz - 12zł.
Kiełbaska w przerwie - 7zł.
Kibicować Startowi na sektorze 10tym - bezcenne.
Wiele nas dzieli, łączy nas jedno - START Gniezno!!
Teraz możesz spokojnie bez ogródek mi dopier**. nikt i nic panu (...)nie będzie przeszkadzać...
I vice versa....
choć wcześniej też mi nic i nikt nie przeszkadzał, a pozostali admini mieli podobne zdanie co do twojego zachowania na forum, a teraz zaproponowali współpracę... gratulacje.
co do reszty - wszyscy pamiętają wielkie górnolotne zapowiedzi i widzą co z tego wyszło. A raczej co nie wyszło.
ciekawe kiedy odbije ci się czkawką tzw. współpraca.... szczęścia życzę....
Viman
Nic mnie nie boli, czuję się zdrów jak nigdy.
I czuję się wreszcie nieskrępowany. Możemy prowadzić forum tak jak tego chcemy, a nie jak musimy. Tu jest ta subtelna różnica - to forum nie jest maszynką czy trybikiem w maszynie do zarabiania pieniędzy. Nam się chce - tam muszą. I robią wszystko aby zastąpić, zawłaszczyć i przypisać sobie 4 lata jakie wypracowaliśmy wszyscy w GFI. Aż dziwne że taki bystry kolo nie zauważył że stał się narzędziem. Wykorzystano twoje animozje do nas. I tyle.
Nie wiem czym tam cię "karmią" i w zasadzie mam to gdzieś ale jestem pewny, że kiedyś przyznasz mi rację. Zobaczysz. Tymczasem ciesz się awansem, póki masz z czego się cieszyć.
Żeby nie zanudzać resztę proponuję przenieść na PW.
EOT
Viman
Marcineek i Viman!!
No,no,no. Ciekawa się robi ta Wasza dyskusja. Proszę śmiało i więcej i nie na PW. My, zwykli użytkownicy forum też chcemy poznać prawdę o "rozwodzie".
Hehe.... ja nie za bardzo mam czas, zeby to wszystko teraz ogarnac na wysokim poziomie, bo trzeba by troche czasu poswiecic zeby stworzyc taki serwis o amatorce nie ma mowy...