Wysłany: 06-09-08, 11:56 [13.09.2008] Grand Prix Polski (Bydgoszcz)
Już za tydzień kolejna runda Grand Prix i oby - podobnie jak w zeszłym roku - szczęśliwa dla Polaków
Ktoś się wybiera? Bo zakupiłem bilet, ale mam drobne problemy z transportem i poszukuję kogoś, z kim mógłbym się zabrać... Jeśli ktoś mógłby mnie upchnąć w jedno wolne miejsce np. w samochodzie to proszę o kontakt na PW lub GG Oczywiście dorzucam się do paliwa.
Wiek: 34 Dołączył: 20 Sty 2007 Posty: 1732 Skąd: z pokoju
Wysłany: 06-09-08, 12:23
żebyś miał Prawo Jazdy ,to moze by sie dało cos zalatwić
Tez się wybieram ,niestety na chwile obecna mamy pełna obsade na 5 osobowe autko no i Tobie nie pomogę.
Oby tylko pogoda dopisała bo o resztę juz sie tak nie boje
Wiek: 34 Dołączył: 20 Sty 2007 Posty: 1732 Skąd: z pokoju
Wysłany: 14-09-08, 21:57
Szkoda ... Na prawde wielka szkoda ... Przed biegiem finałowym nie wyobrazałem sobie innej opcjii jak wygrana Tomka ,niestety to co mu przychodziło z taka łatwością we wszystkich poprzenich biegach tego dnia okazało sie nie do wykonania w biegu finalowym,osobiście czuję niedosyt ,jednak atmosfera na trybunach mozna powiedzieć w pewnym stopniu przyćmiła ta "porażkę" Golloba Leszno musi sie jeszcze wiele napracować aby osiągnąć poziom organizacji SGP jaki był w Bydgoszczy ...
Szkoda że Gollob nie wygrał ale podium też dobre. 6 wyścigów rozegranych koncertowo ale w finale już się nie udało. 20 punktów to spory dorobek jak na 3 miejsce i nie ma co narzekać.
_________________ "Stay as you are the darkest star
Shining for me
Majestically"
no zgadza sie.. kamil kawicki z zielonej gory jako spiker sie nie popisal... cieniutko
ale same zawody - calkiem calkiem.
Szkoda ostatnie biegu Tomka, taki jest jednak sport... wygral lepszy!
Wysłany: 09-10-09, 12:41
Nie bede zakładał nowego tematu-Przed nami ostatnia runda GP czy "króla" Bydgoszczy T.Golloba jest w stanie ktoś zatrzymać do wygrania tego turnieju??
moje typy na to GP :
1 T.Gollob
2 N.Pedersen
3 E.Sajfudinow
4 A.Jonsson
_________________ Od kołyski aż po grób--> jedna wiara jeden klub ..
Start Gniezno !
Wysłany: 13-10-09, 19:52
Fajnie by było zakończyć GP2009 wygraną Tomka ale jak będzie to zobaczymy. Trochę współczuje osobą ktoe beda w Bydgoszczy z powdu tego strasznego zimna ale z drugiej strony zazdroszczę możliwości obejrzenia GP.
Wysłany: 17-10-09, 22:12
No i po GP T.Gollob niestety miał pecha w półfinale
a Nickiemu chyba dały dużo jazdy w Gnieznie pare dni temu....
ogólnie wielki niedosyt pozostał po tym GP.
a medale na koniec zgodnie z planem,
_________________ Od kołyski aż po grób--> jedna wiara jeden klub ..
Start Gniezno !
Skoro Crump zrobił swoje, to to już nie miało większego znaczenia.
Cytat:
a medale na koniec zgodnie z planem,
No i to właśnie jest istota sprawy. Swoją drogą to dla Tomka drugie srebro w życiu, poprzednie było bodajże 10 lat temu. Do pełni szczęścia brakuje mu tylko złotego krążka. Kto wie, może w przyszłym roku będzie mu to dane. Gollob to żużlowy fenomen: ciągle jeździ na najwyższym poziomie, a przecież karierę rozpoczynał w 1988 roku, a po raz pierwszy w finale IMŚ wystąpił w 1993 roku. Oznacza to, że już 16 lat walczy o medale.