Wysłany: 08-09-09, 15:56 Stal Rzeszów - Start Gniezno
Zawodnicy jadą za zysk z tego meczu. Ciekawe jaki będzie skład. Według moich informacji niektórzy nasi raiderzy dostali już konkretne propozycje stąd fajnie by było gdyby na meczu któryś z nich podpisał kontrakt na przyszły sezon ale to raczej nie możliwe.
Wysłany: 08-09-09, 17:32 Re: Stal Rzeszów - Start Gniezno
mecz bez emocji, mecz bedzie przegrany wyraznie jesli pojedziemy krajowka.....
a i zysk z biletow bedzie marny! ( swoja droga regulamin ktory wymyslił Gksz to kpina)......
_________________ Od kołyski aż po grób--> jedna wiara jeden klub ..
Start Gniezno !
Wysłany: 09-09-09, 20:00
poznalismy awiazowane sklady ostatniego meczu w Gnieznie : http://www.start.gniezno....ewsfull&id=3391
hmm czyzby brak w skladzie znów K.Słabonia w Starcie?? oznaczał jego koniec , a za rok znow bedziemy ogladac Puzona ,Palucha i M.Jabłońskiego?
Start Gniezno !
Wysłany: 13-09-09, 11:37
To nikt sie nie wybiera dziś na ostatni mecz w Gnieznie??
Ja sie przejde i mam nadzieje ze beda emocje a wynik obstawiam po skladach cos kolo remisu....
Start Gniezno !
Wysłany: 14-09-09, 20:13
No i po ostatnim meczu w sezonie dobrze ze wygrany!! 48-42 co do samego meczu to nie ma co sie rozwodzic nad poszczegolnymi zawodnikami i jego pkt...., miłym akcentem jest debiut W.Lisieckiego u nas ktory nawet blisko sie trzymal pozostalej stawki zawodnikow w biegu juniorskim.
Start Gniezno !
Wysłany: 14-09-09, 22:00
Mecz jak dla mnie nie wywoływał żadnej adrenaliny ale super było kolejny raz zobaczyć naszych jeźdźców (niektórych może ostatni raz). Obudził się Mirek, szkoda, że nie było tak przez cały sezon. Obawiam się tylko, że Miras tym jednym dobrym występem zapewnił sobie kontrakt na następny rok(ja nic do Mirasa nie mam bo wiem jak mu ciężko pomimo jego wielkich chęci). Teraz zima oby dobra dla nas. Moje prywatne zdanie utrzymać ten skład plus np Adrian który na swoim torze mając ojca na każdym meczu będzie wymiatał. Jeśli nie on to ktoś inny ale musimy ściągnac dobrego zawodnika nie mówiąc już o ewentualnym następcy Słabonia bo nie oszukujmy się gdyby nie mecz w Ostrowie(odbył się on w Warszawie) i trochę szczęścia i przypadku z unia to moglibyśmy być teraz na miejscu KMO.
Wysłany: 24-09-09, 17:15
Przed nami rewanz w Rzeszowie i ostatni mecz w sezonie Startu tu macie składy awizowane http://www.start.gniezno....ewsfull&id=3435 moim zdaniem padnie wynik okolo 54-36 dla Rzeszowa, ogólnie mecz mało interesujacy z nietypowa godzina 11 sobota:)
Start Gniezno !